Vi är idag i ett expansivt skede och efterfrågan på våra tjänster ökar. Vi söker därför en serviceinriktad miljökonsult som vill vara med och utveckla vår verksamhet.

Vi efterfrågar dig som har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom miljö, natur, geologi eller annan likvärdig utbildning. Tjänsten kräver även att du har minst ett års erfarenhet av undersökningar i förorenad mark. De främsta arbetsuppgifterna innefattar miljötekniska markundersökningar, riskbedömningar och kontroll av efterbehandlingar. Arbetet utförs både inomhus och utomhus i varierande väderlek.

Tjänsten inkluderar daglig kontakt med våra kunder. Du är därför serviceinriktad och duktig på att kommunicera på svenska i både tal och skrift. Som person är du driven, positiv och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och förstår vikten av noggrannhet och detaljer. Det är meriterande om du är certifierad provtagare enligt Nordtest eller har genomgått SGF:s kurs Miljötekniska markundersökningar.

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Skicka din ansökan till hanna@enviromiljoteknik.se. Läs mer om företaget på www.enviromiljoteknik.se eller kontakta Hanna Hartmann på 0706- 93 00 56